Безкоштовна консультація лікаря – косметолога

Безкоштовна консультація лікаря – косметолога

Безкоштовна консультація лікаря – косметолога Наконечної Юлії у Львові в медичному центрі «ВЕНЕРА» або онлайн

Консультація лікаря-косметотолога – це комплексне знайомство з пацієнтом, проблемою, станом здоов’я та призначенням схеми терапії з наданням рекомендацій по догляду, корекції способу життя.

Наконечна Юлія проводить консультації в питаннях косметичних дефектів шкіри, естетичної трихології та способах корекції проблем в рамках медичної косметології. Окрім цього, при наявності дерматологічних захворювань шкіри, проводиться спільна робота лікаря-дерматолога та лікаря-косметолога медичного центру «ВЕНЕРА» (складні випадки, які вимагають діагностики, лікування та естетичної корекції.)

Всі підходи до краси я базую на медичному підгрунті, тому часто корекцію стану шкіри ми починаємо з пацієнтами з корекції стану організму.

Окрема послуга – це індивідуальне складання розписового варіанту консультації, де я особисто розписую всі ланки роботи зі шкірою для пацієнта ( надаю розгорнуте пояснення щодо способу життя, розписую харчування, догляд за шкірою, проводжу розбір стану шкіри та призначаю прелік засобів для домашнього догляду та схему заходів в кабінеті косметолога).

Залишити запит на консультацію можна за телефоном або у чаті.