Зробити пілінг у Львові

Зробити пілінг у Львові

Я широко використовую пілінги у своїй роботі, адже пілінг – це не шаблонне уявлення про тяжку деструкцію шкіри і сильне лущення з довгою реабілітацією.

Сьогодні термін «пілінг» - це дуже умовне поняття, адже на ринку професійної космацевтики є багато засобів які називаються пілінгами. Сьогодні вони можуть виступати як частина домашнього догляду, бути комфортними і атравматичними або більш серйознішими і виконуватись строго за призначенням.

Звичним є розподіл пілінгів на поверхневі, серединні та глибокі, але лікарі-косметологи орієнтуються на дію компонентів та на pH, також пілінги бувають монокомпонентними чи комбінованими.

Найпоширеніші на сьогодні види пілінгів : азелаїновий, мигдалевий, саліциловий, ретиноловий, пілінг Джеснера, PRX T-33, феруловий, які випускаються у різних комбінаціях, концентраціях та мають власні характеристики, покази та протипокази.

Пілінг – це не завжди лущення, сильний опік і довга реабілітація, пілінги можуть працювати на зволоження, очищення, висвітлення, мати лікувальний ефект.

Вибір пілінгу базується на багатьох аспектах, це може бути як антіейдж терапія, як антикуперозна терапія чи як метод лікування акне, постакне, тобто як метод розботи з якістю шкіри.

В моїй практиці є великий арсенал пілінгів, протоколи використання яких залежать від нашої з пацієнтом кінцевої мети, вихідного стану шкіри та обраної мною схеми.

Якщо бажаєте отримати детальну консультацію, запис за телефоном.