Ультразвукова чистка обличчя

Ультразвукова чистка обличчя

Ультразвукова чистка - це професійна косметологічна процедура, яка дозволяє дбайливо, але ретельно очистити шкіру від надлишків шкірного сала та інших забруднень, не травмуючи її. Під дією генератора особливих хвиль, пори шкіри розкриваються, з них видаляється бруд, залишки макіяжу, лікарських засобів, а також секрет шкірних залоз.
 
В процесі УЗ-чистки хвилі не тільки розширюють пори шкіри, але і покращують її кровопостачання, тобто підбувається додаткова стимуляція (масаж шкіри). Після проведення такої процедури шкіра виглядає свіжою, молодшою, набуває здорового, доглянутого вигляду. Мімічні зморшки на ній помітно зменшуються, пори - звужуються, вирівнюється загальний рельєф поверхні.
 
Ультразвук здатний проникати глибоко в шкіру і впливати на неї найкращим чином. УЗ-хвилі мають протизапальну, протиалергічну і навіть володіє знеболюючою дією. З їх допомогою можна не тільки м'яко очистити шкіру, звузити пори і вивести токсини, а й підвищити еластичності шкіри, впоратися з проявами локальних жирових відкладень, зробити більш чіткими контури обличчя. Багато років УЗ чистка обличчя ефективно допомагає косметологам боротися з проблемами шкіри, роблячи її більш підтягнутою, доглянутою та здоровішою.
 
Переваги ультразвукової чистки обличчя :
У клініці "Венера" для проведення даної процедури використовується тільки новітнє обладнання та препарати. Дотики лопатки апарату до шкіри викликають вібрацію, що допомагає зняти ороговілий, забруднений шар шкіри. Процедура ультразвукової чистки обличчя має ряд переваг, серед яких:
- Можливість її проведення на шкірі будь-якого типу;
- Відсутність алергічних реакцій та подразнень шкірних покривів;
- Практично повна відсутність протипоказань;
- При проведенні процедури з поверхні шкіри видаляються тільки старі, ороговілі клітини шкіри, молоді клітини не травмуються.
 
Як проводиться ультразвукова чистка обличчя :
Процедура УЗ-чистки обличчя складається з декількох етапів:
- демакіяж;
- підготовка шкіри до ультразвукової чистки;
- безпосередня процедура чистки;
- нанесення маски із заспокійливим або лікувальним ефектом;
- нанесення крему, відповідно до потреб шкіри.
 
У момент процедури, яка сама по собі триває всього лише 15-20 хвилин, вдається підвищити імунний захист шкіри, активізувати обмінні процеси, посилити регенерацію. Ультразвук має властивість посилювати окисно-відновні процеси, сприяти формуванню нових колагенових і еластинових структур.
Досвід проведення процедур, сучасне обладнання та висока кваліфікація лікаря косметолога дозволяє проводити ультразвукову чистку особи з максимальною ефективністю. Наконечна Юля знає як зробити вашу шкіру молодою, здоровою і красивою! Окрім того косметолог Наконечна Юлія проводить також комбіновані чистки, атравматичні чистки, мануальні та терапевтичні (лікувальні) чистки обличчя.