Мезотерапія Львів

Мезотерапія Львів

Мезотерапія Львів , поради Наконечної Юлії, лікаря-косметолога медичного центру «ВЕНЕРА» 

Я – Наконечна Юлія, лікар – косметолог розповім Вам про дуже поширену ін’єкційну методику. По-простому – це введення активних речовин в шкіру шляхом ін’єкцій.

Техніки введення варіюють в залежності від очікуваних цілей, індивідуальних особливостей пацієнта та інших факторів. Перевагами мезотерапії у порівнянні з поверхневим нанесенням масок,кремів, сироваток є контрольована доставка поживних речовин в шкіру. Тобто ми діємо на проблему більш прицільно та контрольованіше ніж при поверхневому нанесенні, на додачу травми від ін’экцій – це додаткове подранення шкіри та стимуляція запуску репаративних процесів.

Мезотерапевтичні препарати повинен обирати лікар відповідно до потреб шкіри пацієнта. Найчастіше мезотерапевтичні препарати об’єднують : вітаміни, нуклеотиди, амінокислоти, протизапальні речовини, макроелементи, мікроелементи, нуклеотиди, речовини для ліфтингу, лі полізу.

Я рекомендую мезотерапію як метод вирішення багатьох проблем (застійні явища, порушення регенерації, клінічні ознаки дефіциту шкіри, гравітаційний птоз, дегідратація шкіри, окремі захвоювання шкіри, але застосування кожного препарату має бути обґрунтованим та базуватись на медичному (терапевтичному підході), лише тоді така терапія дійсно вирішує проблеми.

У моїй практиці мезотерапія - один з варіантів комплексного підходу до вирішення проблем. Проводиться мезотерапіял ише після оцінки показів, протипоказів з боку пацієнта, стану шкіри. Інтервали між процедурами, підбір препаратів та комбінацію з іншими заходами визначаю відповідно до протоколів, клінічної ситуації та реакції збоку шкіри.

Мезотерапія може бути націлена на корекцію стану шкіри не лише обличчя, а й шиї, декольте, рук та зонально по тілу.