Альгінатна маска

Альгінатна маска

Це справжнє свято для шкіри та для пацієнта. Зважаючи на те, що основним компонентом альгінатних масок є саме альгінова кислота, яку добувають з водоростей, альгінатні маски заслуговують на особливе місце серед доглядових салонних процедур.

До речі, саме наявність альгінової кислоти у морській капусті сприяє виведенню важких металів з організму і надає цьому продукту особливу цінність.
Окрім того професійні альгінатні маски, які безпосередньо використовують в роботі спеціалісти медичного центру «ВЕНЕРА», насичені вітамінними комплексами, пептидами, антиоксидантними сполуками.

Зважаючи на свій компонентний склад якісні альгінатні маски мають широкий спектр дії : покращення обмінних процесів у шкіри, ліфтингова дія, міорелаксація, загальна седація організму (релакс для пацієнта через приємні відчуття та запах), насичення, зволоження шкіри, мінімізація запальних елементів, покращення кольору шкіри та підвищення тонусу.
Альгінатна маска в медичному центрі «ВЕНЕРА» використовується в комплексі з іншими заходом (масажем, живильними комплексами по типу шкіри).

Правдиво така процедура є справжнім ритуалом для жінок, бо сприятливо діє на організм, самопочуття та зовнішність. Таку процедуру можна проводити і під час обідньої перерви, і вранці, вона не забирає багато часу, але практично одразу демонструє гарні результати.

Широкий спектр масок дає можливість лікарю-косметологу у клініці «ВЕНЕРА» підібрати оптимальний варіант під кожного клієнта, також альгінатні маски не мають вікових обмежень та протипоказів.