Про ліполітики для схуднення, втрати об’ємів

Про ліполітики для схуднення, втрати об’ємів

Наконечна Юлія про ліполітики для схуднення, втрати об’ємів
Сьогодні ідеали краси ставлять досить жорсткі рамки до зовнішніх параметрів, а сучасні реалії навпаки ставлять організм в жорсткі умови щодо здорового і красивого тіла.
Целюліт, локальні жирові відкладення у вигляді другого підборіддя, складок на тілі, животика, зайвих сантиметрах на стегнах, руках вносять масу дискомфорту в життя пацієнта.
На сьогоднішній день процес схуднення та втрати зайвих сантиметрів можна досягати за допомогою ін’єкційних методик, а саме введенням речовин з ліполітичним ефектом.
Ліполітики класифікують на дві групи, для Вашого розуміння прямі – безпосередня деструкція жирових відкладень (дія на адипоцит) та непрямі – опосередкованим ефектом запускається ліполіз (не прямий «розчинник» жиру, а забезпечення умов для ліполізу.
На мою думку, ліполітична терапія повиина проводитися після комплексної оцінки стану пацієнта, обов’язково поєднуватись з комплексом заходів для схуднення та бути клінічно обґрунтованою.
Вибір лі політичного засобу повинен проводити ЛИШЕ лікар, адже неправильний підбір засобу, порушення технік введення, неналежні умови можуть призводити до ускладнень (як місцевих так і загальних).

Ліполітична терапія може виконуватись на обличчі та тілі та призначатися лише після очної консультації.