Плазмотерапія у Львові

Плазмотерапія у Львові

Плазмотерапія - це методика, яка базується на введенні в дерму активованих тромбоцитів, добутих з крові пацієнта. Плазма збагачена тромбоцитами широко використовується у сьоматології, у травматології, під час реабілітації пацієнтів після опіків, травм та оперативних втручань.

Особливу роль плазмотерапія відіграє і в косметології, і трихології. Зважаючи на особливу цінність росткових факторів, які містять тромбоцити плазма збагачена тромбоцитами здатна запускати в шкірі репаративні процеси, сприяти нормалізації обмінних процесів, позитивно впливати на синтетичну функцію фібробластів, запускати механізми ангіонеогенезу (тобто покращувати мікроциркуляцію), окрім того механічний вплив на тканини (ін‘єкційна методика) активує захисні механізми, підвищує місцевий імунітет в шкірі.
Тому після курсу плазмотерапії можна досягти нормалізації стану шкіри, покращення зовнішнього вигляду шкіри, позбавлення від зморшок, стрій, постакне та акне. Плазмотерапія також показана після виснаження шкіри та на етапі її відновлення (після моря, тривалих подорожей, частих перельотів, опіків, рубців, пілінгів, тривалих захворюваннях шкіри, які стоншують шкіру та виснажують природні ресурси), а ще актуальна при випадінні волосся, алопеції та погіршенні якості волосся.

Однозначною перевагою плазмотерапії є використання власної крові пацієнта, тобто речовин, які є рідними для організму та не викликають алергічних реакцій та моментів імунного конфлікту.
В медичному центрі «ВЕНЕРА» плазмотерапію шкіри, проблемних зон та волосистої частини проводить лікар-косметолог в умовах медичного закладу після попередньої консультації та з‘ясування показів і протипоказів.

Основні правила проведення плазмотерапії:
1. Обмеження від споживання шкідливої їжі, алкоголю перед забором крові.
2. Проведення плазмотерапії курсом 4-8 процедур.
3. Доповнення курсу плазмотерапії рекомендаціями лікаря.

Для отримання консультації лікаря-косметолога центру «ВЕНЕРА»необхідно здійснити попередній запис за телефоном 380931566056 або у месенджерах.

Plasmotherapy (PRP) is available at medical center VENERA, to get the online consultation call to the doctor Yuliia 380931566056.

Покази до проведення: 

Як відбувається плазмотерапія:


- консультація пацієнта, оцінка показів/протипоказів;

- додаткові діагностичні засоби при потребі
складання індивідуальної схеми (моноплазма або поєднання процедур);
- надання рекомендацій щодо підготовчого етапу;
- безпосередньо ін‘єкції плазми після забору незначної к-ті Вашої крові.

Після плазмотерапії відсутні ускладнення, адже працюємо з «власними» клітинами організму, тому в даному випадку немає ризику алергічних реакцій, відновного періоду або асоціалізації (пацієнт не вибуває зі звичного ритму життя). В 95% випадків проводяться ін‘єкції без додаткового знеболення. Вводиться плазма пацієнта дермально в обличчя, волосисту частину голови або по тілу(проблемні зони).

Рекомендовано проводити плазмотерапію курсом доя досягнення максимального результату. Чудово поєднується з іншими методами терапії.